Over ons

Maatwerk

Het belangrijkste product van Kayoot is het leveren van maatwerk, zowel in de exploitatie als in de advisering van sport- en vrijetijdscentra.

Op beide gebieden hebben we een jarenlange ervaring opgebouwd. Door het samenvoegen van onze kennis van de sport- en recreatiemarkt in het binnen- en buitenland en onze expertise in exploitatie ontstaat synergie. Een solide basis waar u als klant op kunt bouwen.

Oplossingsgericht

Maatwerk vraagt om een flexibele aanpak, telkens opnieuw naar andere mogelijkheden kijken en niet voor de hand liggende oplossingen vinden voor uitdagingen. Wij zijn daar sterk in. Onze werkwijze is doortimmerd. De verschillende stappen die we ondernemen baseren we op een uitvoerige analyse. Een voorwaarde, vinden wij, voor een succesvolle invulling van een opdracht.

Samenwerken

Een team van enthousiaste professionals, die terug kunnen vallen op een uitgebreid netwerk van specialisten, staat voor u klaar om u op hun specifieke kennisveld te ondersteunen. Zo kunnen wij u optimale deskundigheid garanderen.

Onze werkwijze

i
Offerte

Op basis van het oriëntatie gesprek krijgt u een offerte met duidelijke omschrijving van:

  • inhoud van de opdracht
  • plan van aanpak
  • werkwijze
  • tijdpad
  • kostenprognose
  • voorwaarden en condities
  • wijze van declareren en betalen

Na mondelinge toelichting van Kayoot besluit u al of niet de opdracht 
te verlenen.

Oriëntatie

Een uitvoerig intake gesprek verschaft duidelijkheid over de aard van de problematiek en de kans van slagen bij acceptatie van de opdracht. Deze fase is wederzijds vrijblijvend; voor u zijn er geen kosten aan verbonden.

U
Onderzoek

Zorgvuldig onderzoek en scherpe analyse resulteren in een schriftelijke rapportage met conclusies en op praktische uitvoerbaarheid getoetste aanbevelingen.

Nazorg

Na beëindiging van de opdracht vindt gedurende een nader overeen te komen tijdsperiode een nazorg plaats. Een mogelijk evaluatiegesprek en/of eindgesprek kan uitsluitsel geven over de afronding van de opdracht en de mate waarin de beoogde doelen zijn bereikt.

Uitvoering

Bij de in overleg opgestelde implementatie zal Kayoot in de meeste gevallen een begeleidende en coördinerende rol vervullen. Op verzoek kan hem ook een uitvoerende taak worden toebedeeld.

Start vandaag

Gebruik maken van onze diensten? Klik op de knop en vraag vrijblijvend meer informatie aan of plan een afspraak.

06 50238137

berthillen@kayoot.nl

Heymansstraat 101
5927 NP Venlo

Gelieven alleen op afspraken langs te komen

Kayoot © 2022 | Privacybeleid | Website door: Websitexperts