Exploitatie en beheer

Kayoot kan voor u het beheer overnemen van een sport- of vrijetijdscentrum, zowel geheel als gedeeltelijk. Samen met u zoeken we naar mogelijkheden om een nieuw complex te realiseren, een exploitatie te verbeteren of een bestaand complex te innoveren.

Onderzoek 

Voordat we het beheer van een centrum overnemen doen we uitvoerig onderzoek. Op basis van deze informatie weten wij wat haalbaar is in een exploitatie en welke kansen zich voordoen. We weten uit dit onderzoek ook wat onze klanten willen en stemmen onze diensten en faciliteiten daar op af. Een goed product behoeft altijd een eenduidige en gerichte promotie naar de gebruiker toe. Daarom hoort bij de totale aanpak van Kayoot ook de verzorging van de marketing en p.r. van uw centrum.

Advisering 

Soms wilt u het beheer van een centrum niet uit handen geven, maar wilt u wel deskundige hulp bij het verbeteren van de exploitatie. Ook kan het zijn dat u een stuk begeleiding wilt in een privatiseringstraject.

Profit-centra

Veelal weten we een exploitatie rendabel te maken door het toevoegen van profit-centra. Profit-centra zijn centra die een positieve bijdrage leveren aan een gezonde exploitatie. Een sauna of een fitnesscentrum in een zwembad is zo’n voorbeeld. Per sportcomplex onderzoeken wij wat de meest versterkende profit-centra zijn.

Marketing en p.r.

Om een centrum goed te communiceren en te presenteren naar de verschillende doelgroepen toe, assisteren wij in het opstellen van een p.r. en promotieplan. Een goede marketing en promotie van sport- en recreatiecentra achten wij zo belangrijk dat wij hiervoor speciaal opgeleide mensen inzetten.

Ondersteuning op maat 

Kayoot levert het liefst ondersteuning op maat om opdrachten naar volle tevredenheid te kunnen uitvoeren. Door de jarenlange ervaring van onze adviseurs en marktdeskundige kunnen we bogen op een grondige expertise. In onze advisering volgen we in vele gevallen hetzelfde pad als bij onze exploitaties. Inzicht in een bestaande of nieuw op te zetten exploitatie wordt verkregen door (markt)onderzoek. Dit kan een onderzoek zijn naar een concept, naar de markt in zijn algemeenheid, of naar de klant in het bijzonder. Wij kunnen u een ondernemingsplan leveren gebaseerd op dit marktonderzoek.

Coaching en interim-management

Onze advisering kan ingevuld worden vanaf een coaching tot aan de verantwoording van het interim-management in een overgangsperiode. De keus is aan u. Kayoot maakt de samenwerking gemakkelijk door het leveren van maatwerk.

Start vandaag

Gebruik maken van onze diensten? Klik op de knop en vraag vrijblijvend meer informatie aan of plan een afspraak.

06 50238137

berthillen@kayoot.nl

Heymansstraat 101
5927 NP Venlo

Gelieven alleen op afspraken langs te komen

Kayoot © 2022 | Privacybeleid | Website door: Websitexperts