Kayoot - Home    
 
 
 

Referenties

Pagina achteruit Pagina vooruit
 
 

Klik op een logo om naar de website te surfen van de betreffende referentie.

ESG  
 

ESG is een landelijk opererende organisatie op het gebied van risicodragend exploiteren, investeren en financieren, ontwikkelen en realiseren van sport-, cultuur- en recreatieaccommodaties.
Sportijn  
 

Sportijn is het nieuwe bedrijf dat per 1 februari 2003 ontstaan is uit de samenwerking tussen LACO, ESG en Benefitness. Alle drie zijn al grote spelers in de sport- en recreatiemarkt. ESG en LACO zijn pioniers in privatisering en exploitatie van gemeentelijke multifunctionele leisure-accommodaties en zijn beiden al jaren partner van een groot aantal gemeenten. BENEFITness is in 2002 ontstaan door de bundeling van krachten van 3 ondernemingen (Arendse, Fitland en De Geus Sports Club) die hun sporen in de fitness- en evenementenbranche ruimschoots verdiend hebben. Met ruim 55 accommodaties en meer dan 1200 medewerkers heeft Sportijn een leidende marktpositie in het verwerven, beheren en exploiteren van multifunctionele sportaccommodaties.
Laco International  
  In 1987 heeft Laco International b.v. de eerste schreden gezet op het overnamepad. Via een voor die tijd unieke constructie is een gemeentelijke sportaccommodatie overgenomen en veranderd in een private onderneming. Inmiddels horen achttien bedrijven op het gebied van sport en recreatie tot de Laco-groep.Fit Werkt Beter  
 

Fit werkt Beter! is een samenwerkingsverband op het gebied van het product bedrijfsfitness tussen de genoemde sportcentra. Basis voorwaarde is het lidmaatschap bij de FitVak! organisatie in Nederland. De centra bieden kwaliteit en professionaliteit op het gebied van fitness.

     
 
     
  © Copyrights 2004 Kayoot BV | Disclaimer  
     
Home  
Diensten  
Werkwijze  
Over Kayoot  
Referenties  
Contact  
     
  Roermondsestraat 55  
  5912 AJ Venlo  
  t: 077 473 9790  
  f: 077 473 9791  
  kayoot@kayoot.nl  
  www.kayoot.nl