Kayoot - Home    
 
 
 

Over Kayoot BV

Pagina achteruit Pagina vooruit
 
 

Maatwerk
Het belangrijkste product van Kayoot is het leveren van maatwerk, zowel in de exploitatie als in de advisering van sport- en vrijetijdscentra. Op beide gebieden hebben we een jarenlange ervaring opgebouwd. Door het samenvoegen van onze kennis van de sport- en recreatiemarkt in het binnen- en buitenland en onze expertise in exploitatie ontstaat synergie. Een solide basis waar u als klant op kunt bouwen.

Oplossingsgericht
Maatwerk vraagt om een flexibele aanpak, telkens opnieuw naar andere mogelijkheden kijken en niet voor de hand liggende oplossingen vinden voor uitdagingen. Wij zijn daar sterk in.
Onze werkwijze is doortimmerd. De verschillende stappen die we ondernemen baseren we op een uitvoerige analyse. Een voorwaarde, vinden wij, voor een succesvolle invulling van een opdracht.

Teamwerk
Een team van enthousiaste professionals, die terug kunnen vallen op een uitgebreid netwerk van specialisten, staat voor u klaar om u op hun specifieke kennisveld te ondersteunen. Zo kunnen wij u optimale deskundigheid garanderen.

 
     
  © Copyrights 2004 Kayoot BV | Disclaimer  
     
Home  
Diensten  
Werkwijze  
Over Kayoot  
Referenties  
Contact  
     
  Roermondsestraat 55  
  5912 AJ Venlo  
  t: 077 473 9790  
  f: 077 473 9791  
  kayoot@kayoot.nl  
  www.kayoot.nl